برای حفظ تناسب اندام، شامِ سبک بخورید

برای حفظ تناسب اندام، شامِ سبک بخورید

اگر به فکر تناسب اندامتان هستید حتما شام بخورید؛ ولی کم.
نویسنده: شهرزاد آزرم
تاریخ انتشار:
68 نفر این یادداشت را خوانده‌اند
3 نفر این یادداشت را دوست داشته‌اند

  می‌خواهید لاغر و چابک شوید. از تکان خودن چربی‌های بدن موقع راه رفتن ناراحتید. به همین دلیل هم می‌افتید روی دور باطل روش‌های لاغری پرخرج و کم‌خرج و صد البته همراه با ضررهای جسمی.

 

نگاهی که به نیازمندی‌های روزنامه‌ها بیندازید با انبوه آگهی‌هایی درباره روش‌های مختلف لاغری مواجه می‌شوید. از تجویز قرص و دوا گرفته تا انواع و اقسام عمل‌های لاغری. جدا از این، نیم نگاهی هم به مجلات و تبلیغات اینترنتی و ماهواره‌ای دارید. وقت برگشتن به خانه هم چشمتان می‌افتد به نوشته پشت در مغازه عطاری: «داروی گیاهی لاغری/صد در صد تضمینی»!

 

مشتری این روش‌ها مختلف هستند: بعضی‌ها مایل هستند روشی جادویی برای لاغری داشته باشند. می‌خواهند همچنان شش وعده غذاشان را بخورند و در عین حال وزنشان هم روز به روز کمتر شود. بعضی‌ها هم از آن طرف بام می‌افتند: صبحانه و ناهار نمی‌خورند، دو روز هفته فقط  آب می‌خورند، برای شام به دو تا پر کاهو و یک دانه عدس و سه تا لوبیا اکتفا می‌کنند.

 

نیازی به این همه فشار و دغدغه نیست. یکی از مطمئن‌ترین و ایمن‌ترین راه‌ها این است که شب‌ها شام کمتری بخورید. همین! یادتان نرود که حتما شام بخورید، ولی کم. شب‌هایی را که شام زیاد می‌خورید به یاد بیاورید. یادتان آمد که فردا صبح وقت بیدار شدن انگار می‌خواستید کوهی را جابجا کنید؟

 

اگر نمی‌خواهید شب سنگین بخوابید، اگر به فکر تناسب اندامتان هستید، اگر می‌خواهید به سالم‌ترین و کم ضررترین و کم هزینه‌ترین شکل لاغر شوید، اگر می‌خواهید صبح‌ها با سرزندگی و نشاط از خواب بیدار شوید، یادتان نرود که حتما شام بخورید؛ ولی کم!

الامام الرضا علیه السلام: من اراد ان یکون صالحاً خفیف الجسم (واللحم) فلیقلل من عشائه باللیل

هر که می‌خواهد تندرست و دارای بدنی لاغر و چابک باشد از شام شبش کم کند.
البحار/62/324

امام علی علیه السلام: شام انبیاء و پیامبران (و برنامه آنها) این گونه بوده که وقتی تاریکی شب می‌رسید در همان یک‌سوم اول شب شام خود را می‌خوردند. پس خوردن شام شب را ترک نکنید زیرا نخوردن شام بدن انسان را تباه می‌کند (و قوای آن را تحلیل می‌برد.)
قال امیر المومنین علیه السلام: عشاء النبیین بعد العتمة فلا تد عوه فان ترک العشاء،خراب البدن
کافی/6/294
ایمیل شما :
ایمیل دوستان : (جداسازی با کاما ،)
نام: ایمیل: نظر: